• ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  με εγγυημένα αποτελέσματα ίασης

  Η άρτια χειρουργική τεχνική, που βασίζεται στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό με το οποίο στελεχώνεται, η ομάδα του χειρουργείου, είναι η εγγύηση για την επιτυχία και την ίαση της νόσου.

  Dr. ΝΙΚΗΤΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

  Ορθοπεδικός Χειρουργός

 • ΑΚΡΙΒΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

  Sample Subheading

  Είναι απαραίτητη για να κατανοηθεί πρωτίστως μια πάθηση ώστε κατόπιν να μπορεί να θεραπευτεί ακολουθώντας είτε τη συντηρητική είτε τη χειρουργική οδό.

  Dr. ΝΙΚΗΤΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

  Ορθοπεδικός Χειρουργός

 • ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

  Sample Subheading

  Η πρώτη προσέγγιση με τον ασθενή, η λήψη ενός καλού ιστορικού καθώς και η εξέταση της πάσχουσας περιοχής, αποτελούν σημαντική προϋπόθεση για τον στοχευμένο και σωστό προγραμματισμό των εξετάσεων που θα χρειαστούν για την πλήρη ταυτοποίηση της νόσου.

  Dr. ΝΙΚΗΤΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

  Ορθοπεδικός Χειρουργός

 • ΥΓΙΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

  Sample Subheading

  Είναι το σύνολο των καλών λειτουργιών. Απαιτεί την ευαισθησία από τον ασθενή για θέματα πρόληψης, αλλά και τη σωστή θεραπευτική προσέγγιση του ιατρού για την αντιμετώπιση της νόσου.

  Dr. ΝΙΚΗΤΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

  Ορθοπεδικός Χειρουργός

Previous
Next

Γεννήθηκα στον Πειραιά και διέμεινα μεγάλη περίοδο της ζωής μου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τα δύο τελευταία χρόνια μαθητείας μου στο Λύκειο τα έζησα στον Πειραιά. 

Αποφοίτησα το διδακτικό έτος 1987-88 από το 4ο Γενικό Λύκειο με βαθμό Άριστα 19 και 2/11.

Πέρασα  επιτυχώςτις Πανελλαδικές εξετάσεις του ίδιου έτους και εισήχθη 3ος στην Ιατρική Σχολή του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, από την οποία αποφοίτησα την περίοδο 1994-95 με βαθμό 7.21.

Μετά το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας και της υποχρεωτικής υπηρεσίας    υπαίθρου,ακολούθησα την ειδικότητα της Χειρουργικής Ορθοπαιδικής στα κάτωθι νοσοκομεία:

                     1998-1999 Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ».

                     2000-2005 Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας.

Το 2001 παρακολούθησα τα σεμινάρια A.T.L.S (AdvancedTraumaLifeSupport) και το ίδιο έτος πέρασα με επιτυχία της εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν, στο  Νοσοκομείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ».

Το 2003 συμμετείχα επιτυχώς  στα σεμινάρια « ηλώσεων και οστεοσυνθέσεων» στη Βερόνα της Ιταλίας.  

 Έχω πραγματοποιήσει σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στη Βιοκλινική Πειραιά, Λευκός Σταυρός Αθηνών,  Ιατρικό Αθηνών , Ευρωκλινική Παίδων, Αθηναϊκή και  Πειραϊκό Θεραπευτήριο.